Sort by:
13 results
polikolor top

polikolor top

Polikolor top je poludisperzija za unutra┼ínje zidove izrazite pokrivnosti i beline, oboga─çena polimerima, izra─Ĺena na bazi akrilne emulzije, otporna na suvo brisanje.

weberseal acryl

weberseal acryl

weberseal acryl je jednokomponentna, plastoelasti─Źna, zaptivna masa na bazi akrilne disperzije, pogodna za zaptivanje razli─Źitih poroznih materijala.

polikolor gold

polikolor gold

Polikolor gold je premium mat disperzija za unutra┼ínje zidove izrazite pokrivnosti i beline, oboga─çena polimerima, izra─Ĺena na bazi akrilne emulzije, otporna na mokro brisanje

polikolor latex

polikolor latex

Polikolor latex je premium mat boja za unutra┼ínje zidove vrhunske beline, oboga─çena polimerima, izra─Ĺena na bazi vodene disperzije, otporna na mokro brisanje.

polikolor dizajn

polikolor dizajn

Polikolor dizajn je poludisperzija za unutra┼ínje zidove izrazite pokrivnosti i beline, oboga─çena polimerima, izra─Ĺena na bazi akrilne emulzije

polikolor EKO

polikolor EKO

Polikolor eko je poludisperzija za unutra┼ínje zidove visoke paropropusnosti i odli─Źne pokrivnosti

webermur gletofix

webermur gletofix

webermur gletofix je fabri─Źki pripremljen suvi tip glet mase na bazi kre─Źa i visokokvalitetnog punioca, oboga─çen polimerima, za unutra┼ínju upotrebu

webermur gletstar

webermur gletstar

webermur gletstar je fabri─Źki pripremljen suvi tip glet mase na bazi kre─Źa i visokokvalitetnog punioca, za unutra┼ínju upotrebu.

weber mašinski malter S

weber mašinski malter S

weber ma┼íinski malter S je fabri─Źki pripremljen suvi tip cementno-kre─Źnog maltera za ma┼íinsku i ru─Źnu primenu na spolja┼ínjim zidovima od cigle, blokova, siporeks blokova i betona.