Sort by:
109 results
Bac CF N Roofine® G3

Bac CF N Roofine® G3 - Cloned

Ploče mineralne staklene vune G3, visoke gustoće, vodoodbojne i sa posebno isprepletenim vlaknima koja osiguravaju zahtjevane mehaničke karakteristike. Izrađene iz mineralne sirovine sa novom generacijom veziva iz organskih i biljnih komponenti koje minimizira emisiju hlapljivih tvari (VOC).

Rio G3

Rio G3

Podove na tavanu nikad nije bilo lakše izolirati. Rio G3 izolacijske role nekaširane mineralne vune vam pomažu u kratkom roku osigurati zadržavanje topline i smanjiti buku u vašem domu.

RIO 4+

RIO 4+

Rola mineralne staklene vune Isover 4+ proizvedena iz potpuno prirodnih materijala za toplinsku izolaciju najgornje stropne ploče u jednom sloju, te za sve vrste toplinskih izolacija kod drvenih, mehanički neopterećenih podnih/stropnih konstrukcija.

Rio alu

Rio alu

Mineralna staklena vuna koja sprječava pojavu kondenzacije u ventilaciji kod klima kanala.

Stropmax 31

Stropmax 31

Izolacijske ploče mineralne staklene vune čija proizvodnja je bazirana na metodi stvaranja vlakana iz rastopljene smjese minerala uz dodatne aditive i sastojke. Proizvedena mineralna vlakna su obrađena u konačni oblik ploče na proizvodnoj liniji. Cjelokupna površina vlakana je u procesu proizvodnje

Super profi G3

Super profi G3

Izolacijske komprimirane role nekaširane mineralne staklene vune koja je otporna na gljivice, plijesan, glodavce i insekte. Širina role je 1200 mm. Vlakna vune su u procesu proizvodnje hidrofobirana čitavom svojom površinom. 

Par Gold N 4+

Par Gold N 4+

Komprimirana rola mineralne staklene vune, koja je nastala taljenjem mineralne sirovine u peći, te proizvodnjom finih vlakana u TEL proizvodnom postupku uz dodavanje vezivnog sredstva nove generacije 4+ na potpuno prirodnoj osnovi, koje osigurava maksimalnu kvalitetu zraka unutar prostora.

Super-vent plus

Super-vent plus

Izolacijska ploča mineralne staklene vune idealna za zvučnu izolaciju u sustavu ventilirane fasade s odličnom toplinskom vodljivosti (λD=0,031 (W/mK).

Panel-plyta plus

Panel-plyta plus

Panel-plyta plus mineralna staklena vuna je otporna na gljivice, plijesan, glodavce i insekte.