Sort by:
109 results
Bac CF N Roofine® G3

Bac CF N Roofine® G3 - Cloned

Plo─Źe mineralne staklene vune G3, visoke gusto─çe, vodoodbojne i sa posebno isprepletenim vlaknima koja osiguravaju zahtjevane mehani─Źke karakteristike. Izra─Ĺene iz mineralne sirovine sa novom generacijom veziva iz organskih i biljnih komponenti koje minimizira emisiju hlapljivih tvari (VOC).

Rio G3

Rio G3

Podove na tavanu nikad nije bilo lak┼íe izolirati. Rio G3 izolacijske role neka┼íirane mineralne vune vam poma┼żu u kratkom roku osigurati zadr┼żavanje topline i smanjiti buku u va┼íem domu.

RIO 4+

RIO 4+

Rola mineralne staklene vune Isover 4+ proizvedena iz potpuno prirodnih materijala za toplinsku izolaciju najgornje stropne plo─Źe u jednom sloju, te za sve vrste toplinskih izolacija kod drvenih, mehani─Źki neoptere─çenih podnih/stropnih konstrukcija.

Rio alu

Rio alu

Mineralna staklena vuna koja sprje─Źava pojavu kondenzacije u ventilaciji kod klima kanala.

Stropmax 31

Stropmax 31

Izolacijske plo─Źe mineralne staklene vune ─Źija proizvodnja je bazirana na metodi stvaranja vlakana iz rastopljene smjese minerala uz dodatne aditive i sastojke. Proizvedena mineralna vlakna su obra─Ĺena u kona─Źni oblik plo─Źe na proizvodnoj liniji. Cjelokupna povr┼íina vlakana je u procesu proizvodnje

Super profi G3

Super profi G3

Izolacijske komprimirane role neka┼íirane mineralne staklene vune koja je otporna na gljivice, plijesan, glodavce i insekte. ┼áirina role je 1200 mm. Vlakna vune su u procesu proizvodnje hidrofobirana ─Źitavom svojom povr┼íinom. 

Par Gold N 4+

Par Gold N 4+

Komprimirana rola mineralne staklene vune, koja je nastala taljenjem mineralne sirovine u pe─çi, te proizvodnjom finih vlakana u TEL proizvodnom postupku uz dodavanje vezivnog sredstva nove generacije 4+ na potpuno prirodnoj osnovi, koje osigurava maksimalnu kvalitetu zraka unutar prostora.

Super-vent plus

Super-vent plus

Izolacijska plo─Źa mineralne staklene vune idealna za zvu─Źnu izolaciju u sustavu ventilirane fasade s odli─Źnom toplinskom vodljivosti (╬╗D=0,031 (W/mK).

Panel-plyta plus

Panel-plyta plus

Panel-plyta plus mineralna staklena vuna je otporna na gljivice, plijesan, glodavce i insekte.