Sort by:
28 results
U Protect Slab 4.0

U Protect Slab 4.0

Izolacijska ploča iz Ultimate mineralne staklene vune za protupožarnu izolaciju pravokutnih klima kanala.

U Protect Slab 4.0 Alu1

U Protect Slab 4.0 Alu1

Izolacijska ploča iz Ultimate mineralne staklene vune jednostrano kaširana crnom alu folijom za protupožarnu izolaciju pravokutnih klima kanala.

U Protect Wired Mat 4.0

U Protect Wired Mat 4.0

Izolacijska blazina iz Ultimate mineralne staklene vune jednostrano kaširana heksagon mrežom za protupožarnu izolaciju okruglih klima kanala.

U Protect Wired Mat Alu1

U Protect Wired Mat 4.0 Alu1

Izolacijska blazina iz Ultimate mineralne staklene vune jednostrano kaširana heksagon mrežom i crnom alu folijom za protupožarnu izolaciju okruglih klima kanala.

U Protect Pipe Section Alu2

U Protect Pipe Section Alu2

Izolacijski segmenti iz ULTIMATE mineralne staklene vune za toplinsku izolaciju cjevovoda, kaširani alu folijom, s MED certifikatom za primjenu u industriji i brodogradnji.

U SeaProtect Roll

U SeaProtect Roll

Izolacijska rola iz Ultimate mineralne staklene vune za toplinsku, zvučnu i protupožarnu izolaciju na brodovima, u industrijskim postrojenjima, te za izolaciju bojlera, kotlova i peći. Maksimalna temperatura primjene do 400 °C.

U SeaProtect Roll 24 G120

U SeaProtect Roll 24 G120

Izolacijske role Ultimate vune jednostrano kaširane crnim staklenim platnom površinske težine 120 gr/m2. Vlakna vune su u procesu proizvodnje hidrofobirana čitavom svojom površinom. Role imaju gustoću 24 kg/m3 i maksimalnu servisnu temperaturu primjene MST od 400 °C.

U SeaProtect Roll Alu1

U SeaProtect Roll Alu1

Izolacijska rola iz Ultimate mineralne staklene vune za toplinsku, zvučnu i protupožarnu izolaciju na brodovima, u industrijskim postrojenjima, te za izolaciju bojlera, kotlova i peći. Jednostrano je kaširana ojačanom alu folijom. Maksimalna temperatura primjene do 400 °C; na strani alu folije max.

U SeaProtect Roll G220

U SeaProtect Roll G220

Izolacijska rola iz Ultimate mineralne staklene vune za toplinsku, zvučnu i protupožarnu izolaciju na brodovima, u industrijskim postrojenjima, te za izolaciju bojlera, kotlova i peći. Jednostrano je kaširana bijelim staklenim 220-gramskim platnom.