Sort by:
28 results
U Protect Slab 4.0

U Protect Slab 4.0

Izolacijska plo─Źa iz Ultimate mineralne staklene vune za protupo┼żarnu izolaciju pravokutnih klima kanala.

U Protect Slab 4.0 Alu1

U Protect Slab 4.0 Alu1

Izolacijska plo─Źa iz Ultimate mineralne staklene vune jednostrano ka┼íirana crnom alu folijom za protupo┼żarnu izolaciju pravokutnih klima kanala.

U Protect Wired Mat 4.0

U Protect Wired Mat 4.0

Izolacijska blazina iz Ultimate mineralne staklene vune jednostrano ka┼íirana heksagon mre┼żom za protupo┼żarnu izolaciju okruglih klima kanala.

U Protect Wired Mat Alu1

U Protect Wired Mat 4.0 Alu1

Izolacijska blazina iz Ultimate mineralne staklene vune jednostrano ka┼íirana heksagon mre┼żom i crnom alu folijom za protupo┼żarnu izolaciju okruglih klima kanala.

U Protect Pipe Section Alu2

U Protect Pipe Section Alu2

Izolacijski segmenti iz ULTIMATE mineralne staklene vune za toplinsku izolaciju cjevovoda, kaširani alu folijom, s MED certifikatom za primjenu u industriji i brodogradnji.

U SeaProtect Roll

U SeaProtect Roll

Izolacijska rola iz Ultimate mineralne staklene vune za toplinsku, zvu─Źnu i protupo┼żarnu izolaciju na brodovima, u industrijskim postrojenjima, te za izolaciju bojlera, kotlova i pe─çi. Maksimalna temperatura primjene do 400 ┬░C.

U SeaProtect Roll 24 G120

U SeaProtect Roll 24 G120

Izolacijske role Ultimate vune jednostrano ka┼íirane crnim staklenim platnom povr┼íinske te┼żine 120 gr/m2. Vlakna vune su u procesu proizvodnje hidrofobirana ─Źitavom svojom povr┼íinom. Role imaju gusto─çu 24 kg/m3 i maksimalnu servisnu temperaturu primjene MST od 400 ┬░C.

U SeaProtect Roll Alu1

U SeaProtect Roll Alu1

Izolacijska rola iz Ultimate mineralne staklene vune za toplinsku, zvu─Źnu i protupo┼żarnu izolaciju na brodovima, u industrijskim postrojenjima, te za izolaciju bojlera, kotlova i pe─çi. Jednostrano je ka┼íirana oja─Źanom alu folijom. Maksimalna temperatura primjene do 400 ┬░C; na strani alu folije max.

U SeaProtect Roll G220

U SeaProtect Roll G220

Izolacijska rola iz Ultimate mineralne staklene vune za toplinsku, zvu─Źnu i protupo┼żarnu izolaciju na brodovima, u industrijskim postrojenjima, te za izolaciju bojlera, kotlova i pe─çi. Jednostrano je ka┼íirana bijelim staklenim 220-gramskim platnom.