Sort by:
12 results
Fonas 31

Fonas 31

Tanki izolacijski sloj na bazi bitumena db. 8 mm za zvučnu izolaciju podova od udarne buke. Pravilnom ugradnjom moguće postići poboljšanje do 31 dB.

Krovna folija TYVEK

Krovna folija TYVEK

Čvrsta, paropropusna, polipropilenska HDPE folija iz netkanog tekstila s posebnom mikrofiber strukturom koja omogućava nesmetan prolazak vodene pare, a istovremeno sprječava prolaz vode. 

SeaProtect Tape ALU

Marine Tape ALU

Samoljepiva aluminijska traka sa MED certifikatom za primjenu u brodogradnji.

SeaProtect Tape ALU

SeaProtect Tape ALU

SeaProtect Tape ALU osim velike snage lijepljenja stvara učinkovitu zaštitu od požara uz vrlo jednostavnu instalaciju.

SeaProtect Tape G120

SeaProtect Tape G120

Samoljepiva traka iz staklenog platna s MED certifikatom za primjenu u brodogradnji. Traka ima veliku snagu prianjanja što je čini idealnom za lijepljenje spojeva.

Vario DoubleFit

Vario DoubleFit

Trajno elastična brtvena masa za brtvljenje rubnih spojeva parne brane.

Vario KB1

Vario KB1

Jednostrano ljepljiva traka s izuzetno visokom snagom ljepljenja spojeva parne brane.

Difunorm

Difunorm

Mliječno bijela, mehanički vrlo otporna, polyetilenska folija. Koristi se kao parna brana u svim sustavima gdje se toplinskom izolacijom odvaja grijani od negrijanog prostora. Postavlja se uvijek ispred izolacijskog sloja, gledano sa strane grijanog prostora.

Vario Multitape

Vario Multitape

Kao što svi stručnjaci znaju, odabir proizvoda s najboljom izvedbom samo je polovica jednadžbe. Prednosti performansi mogu se izgubiti ako se ugrozi instalacija na licu mjesta. Zbog toga smo razvili Vario kao integrirani sustav membrane, vrpci i brtvila dizajniranih za zajednički rad.