Sort by:
12 results
Fonas 31

Fonas 31

Tanki izolacijski sloj na bazi bitumena db. 8 mm za zvu─Źnu izolaciju podova od udarne buke. Pravilnom ugradnjom mogu─çe posti─çi pobolj┼íanje do 31 dB.

Krovna folija TYVEK

Krovna folija TYVEK

─îvrsta, paropropusna, polipropilenska HDPE folija iz netkanog tekstila s posebnom mikrofiber strukturom koja omogu─çava nesmetan prolazak vodene pare, a istovremeno sprje─Źava prolaz vode. 

SeaProtect Tape ALU

Marine Tape ALU

Samoljepiva aluminijska traka sa MED certifikatom za primjenu u brodogradnji.

SeaProtect Tape ALU

SeaProtect Tape ALU

SeaProtect Tape ALU osim velike snage lijepljenja stvara u─Źinkovitu za┼ítitu od po┼żara uz vrlo jednostavnu instalaciju.

SeaProtect Tape G120

SeaProtect Tape G120

Samoljepiva traka iz staklenog platna s MED certifikatom za primjenu u brodogradnji. Traka ima veliku snagu prianjanja ┼íto je ─Źini idealnom za lijepljenje spojeva.

Vario DoubleFit

Vario DoubleFit

Trajno elasti─Źna brtvena masa za brtvljenje rubnih spojeva parne brane.

Vario KB1

Vario KB1

Jednostrano ljepljiva traka s izuzetno visokom snagom ljepljenja spojeva parne brane.

Difunorm

Difunorm

Mlije─Źno bijela, mehani─Źki vrlo otporna, polyetilenska folija. Koristi se kao parna brana u svim sustavima gdje se toplinskom izolacijom odvaja grijani od negrijanog prostora. Postavlja se uvijek ispred izolacijskog sloja, gledano sa strane grijanog prostora.

Vario Multitape

Vario Multitape

Kao ┼íto svi stru─Źnjaci znaju, odabir proizvoda s najboljom izvedbom samo je polovica jednad┼żbe. Prednosti performansi mogu se izgubiti ako se ugrozi instalacija na licu mjesta. Zbog toga smo razvili Vario kao integrirani sustav membrane, vrpci i brtvila dizajniranih za zajedni─Źki rad.