Sort by:
19 results
weberprim EP 2K

weberprim EP 2K

weberprim EP 2K je transparentni, dvokomponentni, epoksidni osnovni premaz, na bazi vode.

weberdry PUR seal

weberdry PUR seal

weberdry PUR seal je poliuretanska, UV otporna, visoko elasti─Źna,  jednokomponentna, te─Źna poliuretanska membrana koja se nanosi hladnim postupkom i slu┼żi za dugotrajno hidroizolovanje.

weberdry PUR seal 2K

weberdry PUR seal 2K

weberdry PUR seal 2K je dvokomponentna, poliuretanska, tvrdoelasti─Źna, te─Źna, poliuretanska membrana bez rastvara─Źa koja se nanosi hladnim postupkom i slu┼żi za dugotrajno hidroizolovanje.

weberdry PUR coat

weberdry PUR coat

weberdry PUR coat je toniran, UV stabilan, visokoelasti─Źan, jednokomponentni, alifatski, poliuretanski premaz koji se koristi kao zavr┼íni sloj za za┼ítitu izlo┼żenih, poliuretanskih, te─Źnih hidroizolacija.

weberdry PUR coat traffic

weberdry PUR coat traffic

weberdry PUR coat traffic je toniran, UV stabilan, polukrut, jednokomponentni, alifatski, poliuretanski premaz koji se koristi kao zavr┼íni sloj za za┼ítitu izlo┼żenih, poliuretanskih, te─Źnih hidroizolacija.

weberdry PUR details

weberdry PUR details

weberdry PUR details je poliuretanska, tiksotropna, vlaknima oja─Źana, trajno elasti─Źna,  jednokomponentna, te─Źna, poliuretanska membrana koja se nanosi hladnim postupkom i slu┼żi za dugotrajno hidroizolovanje.