Sort by:
25 results
Tech Slab 2.1

Fassade

Ploče mineralne kamene vune sa hidrofobiranim vlaknima u AS kvaliteti sa maksimalnom temperaturom primjene od 300 °C.

 

FireProtect 150

FireProtect 150

Izolacijske ploče mineralne kamene vune izrađene kao protupožarna zaštita konstrukcijskog čelika i limova. Ploča daje izvrsnu toplinsku i zvučnu izolaciju svih vrsta metalnih konstrukcija. Ako želite izolacijsku ploču za zaustavljanje požara koja je ujedno i otporna na gljivice, plijesan, glodavce.

Profi Fassade

Profi Fassade

Isover Profi Fassade ploča mineralne kamene vune će prigušiti svaku buku i donijeti vam potreban mir. Prednost ploče je njena jednostavna ugradnja i manipulacija što vam uvelike olakšava postavljanje. Osim za fasade možete je koristiti kod plivajućih podova i ravnih krovova.

 

Isover PLN

Isover PLA

Isover PLA izdržljiva ploča mineralne kamene vune originalno izrađena za upotrebu u izgradnji ventiliranih fasada se može koristiti za pregradne zidove. U oba slučaja zid dobiva odlične protupožarne karakteristike.

Isover PLN

Isover PLE

Ploča nekomprimirane kamene vune koja se dobiva topljenjem mineralnih sirovina u peći posebnim REX postupkom što vuni daje prednost pred drugim izolacijskim proizvodima. Uz dodavanje veziva i mineralnih ulja, vlakna su hidrofobirana po čitavom presjeku zbog čega je vuna vodoodbojna.

Isover PLN

Isover PLN

Isover PLN ploča mineralne kamene vune ima izvrsne protupožarne karakteristike uz odlična akustična svojstva. Koristi se za pregradne zidove i ventilirane fasade iako se može upotrebljavati i za druge vrste izolacijskih radova.

Isover PLU

Isover PLU

Ploča mineralne kamene vune koja je izrađena kao izdržljivi proizvod široke primjene. Osim za klasičnu upotrebu vuna se može koristiti i u brodogradnji. Vuna je kompletno hidrofobirana kak bi bila vodoodbojna.

Isover T

Isover R

Izolacijske ploče iz mineralne kamene vune, velikog formata, za toplinsku izolaciju ravnih krovova. Služe kao donji ili srednji nosivi sloj kod višeslojne izolacije ravnog krova. Mogu se postavljati u kombinaciji sa završnim slojem iz izolacijskih ploča Isover S.

TF profi

TF profi

Kemijski neutralna, nekorozivna mineralna kamena vuna.